Pædagogisk godt legetøj

På min nyfødte nevøs ønskeseddel til jul havde forældrene blandt andet skrevet babylegetøj, og da jeg ikke selv har børn, var jeg  på bar bund med hensyn til, hvilket babylegetøj jeg skulle vælge i julegave til drengen. Jeg kiggede i forskellige forretninger, som sælger babylegetøj og blev  overrasket over det store udvalg, og jo flere stykker babylegetøj, jeg kiggede på, desto mere forvirret blev jeg.

Den lille nevøs forældre er begge studerende og har ikke mange penge til hverdag, og jeg ved ærligt talt ikke, hvor meget de spekulerer på godt babylegetøj, når det handler om, at det skal være pædagogisk og stimulere barnets udvikling, og jeg ved da slet ikke noget om pædagogik osv. Det eneste, jeg er klar over, er, at babylegetøj skal være sikkert og giftfrit, og så har jeg konstateret, at babylegetøj ikke er billigt.

Min kollega fortalte om en netbutik, som sælger legetøj online, blandt andet fortalte hun, at webbutikken havde et flot udvalg af PlusPlus i samme modeller som det, vi selv legede med som børn. Se selv de mange muligheder med Plus plus brikker her.

Efter fyraften gik jeg på nettet og fandt hurtigt netbutikken, som min kollega havde anbefalet, og det var virkelig en flot butik, især butikkens trælegetøj var spændende, og jeg kunne også genkende flere af modellerne, som jeg selv havde haft som barn.

Jeg besluttede hurtigt at købe legetøj online til min nevø og bestilte en sød sort og rød hund, som kunne vippe med halen, og en rød trærangle med tre bjælder i. Nu håber jeg, at den lille kan lide trælegetøj.

Det er unægtelig sjovere end forrige år, da min kusine fik en alt for tidligt født. Det var noget af en udfordring at købe det rigtige tøj til for tidligt fødte, kan jeg godt love dig!

Tags:

  • godt babylegetøj