Aarhushistorie

Der er sådan set ikke nogen grund til, at jeg vil flytte. Det er bare et gen, jeg har. Jeg er nødt til at bevæge mig. Både mentalt og fysisk. Fysisk? Ja, jeg mener med hensyn til stedet, hvor jeg opholder mig i længere perioder. Fysisk bevægelse i form af motion får jeg i forvejen rigeligt af. Så jeg taler ikke om fitness og motion, når jeg nævner fysisk bevægelse. Jeg taler om rammerne om mit hverdagsliv. Det giver mig motivation til at fortsætte med at udforske mine egne evner og også andres evner, når jeg flytter mig – fysisk. Jeg lærer meget om mig selv og mine personlige – mentale – grænser, når jeg flytter mig fysisk. Jeg lærer meget om, hvordan hverdagslivet er for andre mennesker. For de mennesker, der bor de steder, hvor jeg flytter til.

Nomade måske

Ja, du kan godt sige, at jeg er en eller anden mærkelig form for nomade. Jeg bor sjældent det samme sted i mere end 12 måneder i træk. Efter 12 måneder ca. har jeg ligesom prøvet at deltage i det lokale liv, været med til kro-, by- eller vejfester. Har levet anonymt og bare absorberet livet dér, hvor jeg har valgt at bo.

Det giver meget. Fx nye indtryk og idéer hver dag. Ja, hver eneste dag. Det tager også meget. Jeg giver meget af mig selv for at få de nye indtryk og ideer. Det er bare min måde at leve på.
Jeg flyttede igen for ca. 4 måneder siden. Jeg bor nu i Aarhus.

Flyttefirma her i Århus

Jeg måtte finde et flyttefirma i Aarhus, som kunne hjælpe mig med at transportere mine få ejendele dertil. Fra Indien. Jeg ejer heldigvis ikke så mange ting, så det var ikke en stor flytning. Men alligevel. Det var ikke nemt at finde et firma, der kan transportere 4 store kufferter fyldt med mine værker og mine personlige ejendele fra New Dehli til Aarhus. Faktisk noget af en udfordring. Mest fordi Indien er så langt væk fra alt, hvad vi kender til i Europa. Intet fungerer på samme måde. Man forhandler, handler og bliver enige. Og så sker der ingenting. Indtil en dag, hvor man lige pludselig bliver kontaktet og bedt om at være parat i løbet af få timer. Sådan var det i hver tilfælde for mig.

Internationalt

Flyttefirmaet i Aarhus, som jeg havde fundet, havde naturligvis en indisk repræsentant, som stod for hele koordineringen af flytningen. Og i New Dehli er 4 store kufferter faktisk en stor flytning. Der er jo ikke mange mennesker, som ejer særligt meget derude. Så det at finde en lokal, der kunne hente mine kufferter, tog tid for ham. Jeg havde jo betalt forsikring for mine ting, så der kunne ikke være slinger med hvornår kufferterne blev bragt til lufthavnen. Men det skete. Og det gik godt. Mens jeg selv fløj hjem fra Indien, blev mine store kufferter transporteret med et cargofly til København, og derfra blev de hentet af det aarhusianske flyttefirma, som bragte dem til min nye bolig. En lille lejlighed i Aarhus centrum. Med udsigt til kanalerne.

.