Afsted til Mexico

Min bedste ven og jeg har besluttet, at vi skal en tur til Mexico City. Nu har vi læst og hørt så meget om Mexico, at vi bare skal derover. Vi har taget fri fra vores studenterjobs i en et par uger, og så tager vi på tur. Vi tænker, at vi vil bruge en uges tid i Mexico City, og så vil vi bruge nogle dage uden for byen. Ingen af os kan spansk, og ingen af os har nogensinde været i Mellem- eller Sydamerika. Men vi skal nok klare det. Da vi tog til Vietnam sidste år, kunne vi heller ikke vietnamesisk, men det gik da udmærket med engelsk.

Oplevelser

Vi har en idé om, at vi gerne vil opleve noget af det mexicanske landskab. Måske kan vi nå at køre ned til Acapulco. Der skulle være nogle lækre strande. Vores prioritet er dog Mexico City. Det er noget med, at vi gerne vil se arkitekturen. Både den moderne by, men også de dele af byen, som er mere farverige. Og så må vi ikke glemme Frida Kahlo’s Casa Azul. Som arkitektstuderende er det et must, at man ser den traditionelle spanske, koloniale arkitektur og den moderne. Men også farverne bliver en kilde til inspiration.

Billige billetter med fly

Vi har fundet billige flybilletter til Mexico City. Det er nu ikke, fordi billetterne er så billige, men de fås helt sikkert meget dyrere end det, vi har købt vores til. På et tidspunkt overvejede vi, om vi skulle flyve til Acapulco og tage til Mexico City derfra. Men det sagde jeg nej til. Vi skal se arkitekturen i Mexico City. Hvis vi fløj til Acapulco, så er jeg sikker på, at det vil ende i 14 dages badeferie. Så meget tiltrækker Acapulco, mig ikke, at jeg gider 14 dage på stranden der. Så vil jeg hellere til en ø i det ægæiske hav.