At rejse alene

Det kan være skræmmende og udfordrende at rejse alene – og det kan også være en stor oplevelse, hvor du kan fordybe dig. Du kan vælge at rejse på egen hånd og finde billige flybilletter og blot tage på oplevelse. Hvis du er mere usikker, kan du også booke en rejse for enlige, hvor det er enlige, der rejser sammen som en gruppe. Her kan du vælge at gøre ting med gruppen og også af og til gøre noget for dig selv. Det kan være en god måde at starte med at rejse alene på.

 

Jeg kan godt lide at rejse alene. Det giver mig nogle andre oplevelser, end når jeg rejser med nogen. Det kræver noget mod, men det er det hele værd, når det er under huden på dig. Når du rejser alene, skal du ikke gå på kompromis med nogen om, hvad I skal gøre, og du kan tage alt i dit eget tempo. Jeg har netop været i Thailand. Jeg købte en billig flybillet til Thailand og havde overnatning de første dage. Derefter fandt jeg overnatning på stedet, hvor jeg var.

 

Her til efteråret skal jeg til Malaga på daseferie alene. Her vil jeg blot fordybe mig i at slappe af og læse nogle gode bøger og ellers gå på oplevelse. Det er et skønt sted at slappe af, og du kan stadig gå på oplevelse, og maden er herlig. Du kan ofte finde billige flybilletter til Malaga online.

 

For mig handler det om at rejse alene om at holde fri og opleve og ikke have nogen forpligtelser over for nogen. Jeg nyder at have mine middage i stilhed og opleve naturen alene. Jeg møder tit nogen lokale, og det er meget nemmere at komme i snak med folk, når du er af sted på egen hånd.

 

Har du nogen erfaringer med at rejse alene?