Bedst og billigst

Normalt er det jo sådan, at man får, hvad man betaler for. Det gælder både skadedyrsbekæmpelse såvel som fluebekæmpelse. Men der er også undtagelser. Forleden skulle jeg købe insektfangere til min restaurant og mit storkøkken. Jeg ledte i flere timer på forskellige hjemmesider, hvor man kunne købe ”effektive fluefangere” til restaurant, butik og fødevare. I byggemarkeder kan man jo købe alt – også elektriske fluefangere. Men det er jo en anden kvalitet, jeg var på udkig efter, da det er vigtigt indenfor fødevareindustrien, at de skal være godkendte og billige. Billige siger jeg, fordi det er jo en vare, som man ikke kan tjene på ligesom med affald og skadedyrsservice.

Når man har en café eller restaurant, kommer der ofte besøg fra levnedsmiddelkontrollen. En af de første ting, de holder med er skadedyr som fluer og andre flyvende insekter, der kan give en sur smiley på kontrolrapporten. Derfor er det vigtigt, at man tager fluebekæmpelse seriøst – naturligvis også af hensyn til kunder, der ikke ønsker at madvarer og fluer blandes sammen.

Sikring mod insekter

Derfor skal man sikre sin restaurant mod forekomst af skadedyr.  Når man laver mad, kan jo ikke holde vinduer permanent lukket. Dvs. om sommeren kommer der mange fluer ind i køkkenet.  Vi kan ikke sprøjte mod fluer hele tiden, da vi har fødevarer stående fremme hele tiden. Så den rigtige løsning er en godkendt billig effektiv insektfanger der kan holde i mange år.

Chrisal der har specialiseret sig på dette område og er den største forhandler i Danmark / Sverige / Norge sælger disse maskiner direkte via deres hjemmeside. Kvalitet og service er i top, og der er ingen, der kan måle sig med deres priser.  Man kan altid få byttet fluefangerne, hvis der mod forventning skulle være noget galt.

Forhandler af fluefangere

Alt sammen noget man som erhvervsdrivende sætter som et minimumskrav.  Så det er rart, at der virkelig også er nogen, der kan levere den gode gammeldags service på insektfangere til små priser, hvor alle kan være med. Man skal tillid til sin forhandler af fluefangere. Det gælder naturligvis alle sine serviceudbydere, der lever af at levere det bedste og den højeste kvalitet. Så lige fra limplader til stødgitter, kan man være sikker på, at man får en billig men også god insektdræber, når man handler hos dem. Hurtig levering er et must – og det ved de godt. Så dag til dag service overholder de også.

Tags:

  • bedste insektdræber