Big and beautiful

Nu har jeg brugt adskillige timer på internettet. Jeg har været inde på alle de fashionsites, jeg kender. Jeg leder nemlig efter tøj til sommer. Jeg har besluttet, at jeg skal skifte hele min garderobe ud. Fra inderst til yderst. Først undertøjet: Nye trusser og Bh-sæt. Det er ikke svært at finde noget lækkert. Og feminint. Badetøj har jeg også fundet. Det er første gang, at jeg køber badetøj over nettet, så det bliver spændende at se, om det vil passe mig. Jeg tror nu ikke, det er det store problem.

Toppe og T-shirts

Dernæst har jeg ledt efter toppe og T-shirts. Jeg fandt nogle søde toppe. Det var heller ikke svært at finde 4 – 6 T-shirts. De er også blevet købt. Kjoler er det lidt mere besværligt med. De ser alle sammen søde ud. Men jeg vil faktisk gerne lige prøve sådan et stykke tøj, inden jeg køber det. Jeg er jo heller ikke helt sikker på, at skærmen viser mig farverne, sådan som de er i virkeligheden. Men jeg har valgt nogle ud, som jeg vil prøve. Når jeg kan komme i byen. Det samme gælder også bukser og shorts.

Sommersko er heller ikke noget problem for mig at købe. Jeg kender mit skonummer. Og jeg holder mig til enkelte mærker, som jeg kender, og som jeg ved, at mine fødder har det godt i. Så de er også blevet bestilt.

Overtøjet

Men så kommer vi til overtøjet. Det er altså et problem at købe via internettet. Jeg sad og så på jakker til kvinder. Jeg vil jo gerne have en let sommerjakke. Du ved sådan en, som man kan tage med sig i byen og svinge over sig, hvis det bliver køligt om aftenen.

Det er åbenbart ikke helt sæson for sommerjakker i internetbutikkerne endnu. Jeg har i hvert tilfælde ikke kunnet finde nogle, som jeg synes, ser pæne ud. Jeg fandt én, men den var lige kedelig nok. Den var mørkeblå. Ikke lige min stil. Der må gerne være lidt farve. Den skal jo bruges til sommer. Om sommeren er jeg som regel gladere end om vinteren, og det smitter af på mit tøjvalg. Jeg bliver mere farveglad. I modsætning til om vinteren, hvor det mørke tøj hersker i mit skab. Så en mørkeblå jakke er ikke på min ønskeseddel. Nej, jeg vil gerne have en lys jakke. Måske en kort jakke. Måske bare en simpel bumper jakke i noget lyst, farvet denim. Måske beige eller lyserød.

Store kvinder og tøj

Det skal jeg lige tænke lidt over. Den skal jo også gerne kunne bruges sammen med noget af det andet tøj, jeg allerede har bestilt.
Måske skal jeg lade være med at være utålmodig og lede efter andre fashionsites med jakker til kvinder. Jeg kender jo ikke alle modebutikker, som også har e-shops. Måske skal jeg lede helt andre steder, end hvor jeg plejer. Men hvor? Er der typer af shops jeg kan udelukke? Ja, jeg kan udelukke dem, der sælger tøj til store kvinder. Men måske skulle jeg kigge på butikker, der sælger tøj secondhand?