Cover skaber sikkerhed

En rigtig håndværker-telefon, kan jeg huske, at man for år tilbage kaldte nogle mobiltelefoner, som var specielt polstrede, så de kunne tåle lidt af hvert. Den slags reklamer ser man ikke mere, for i dag skal jo også håndværkere have smartphones, og de fås så vidt jeg ved ikke i specielle håndværker-udgaver. Det nyeste er de såkaldte silikone cover til iPhone 6, og det er ENDELIG lykkedes de smarte producenter at lave covers, der faktisk yder den smukke og elegant designede telefon fuld retfærdighed.

Til gengæld kan man købe billige covers til mobiltelefoner, der yder ekstra god beskyttelse, hvis telefonen udsættes for stød eller måske bliver tabt ned på et hårdt underlag. På samme måde er der mange, der køber en speciel film til at klistre på skærmen for at beskytte den mod ridser.

Og så er det sgu ret fedt at se, man kan købe et gennemsigtigt iPhone 6 cover!

Så da jeg forleden dag var inde i en telebutik for at købe den nye iPhone 6 med et tilhørende abonnement, forhørte jeg mig, om de også havde et iPhone 6 cover af den gedigne slags, der kan beskytte telefonen bedre end de almindelige covers, som folk bare bruger for udseendets skyld.

Det havde de, men de var bare ikke hverken solide, smarte eller billige – og et cover skulle jeg jo have. Jeg er nemlig ret afhængig af en ekstra beskyttelse af telefonen, fordi jeg i mit job som pedel på en skole har meget håndværksmæssigt arbejde, så telefonen udsættes for en ret stor risiko for at få stød eller den slags.

En kunde i butikken hviskede til mig, at jeg skulle gå online i stedet og besøge en butik ved navn coverzone.dk

Det gjorde jeg så – og heldigvis for det! Kæmpe stort udvalg til de helt rigtige priser 🙂

Jeg købte også sådan en beskyttelsesfilm til displayet, for når jeg læger telefonen fra mig, kan jeg godt risikere ridser i glasset, og det ser jo ikke så smart ud. Når man har købt sig en ret dyr mobiltelefon, mener jeg, det er fornuftigt at ofre de ekstra penge, det koster at beskytte den.