Efterårsferie i Paris

Det er efterårsferie. Og vi havde besluttet at tage en tur til Paris. Vi aftalte med mine forældre, at de passer vores drenge, imens vi er væk. Vi skulle kun være væk i 3 dage, og drengene vil gerne bo hos sine bedsteforældre i nogle dage. De ved, at de vil blive forkælet. Og mine forældre er altid glade for at have dem hos sig i nogle dage. De planlagde hurtigt, at de skulle i Zoologisk Have og spise massevis af junk food.

Billige fly

Jeg havde fundet nogle billige flybilletter på https://www.rejsepriser.dk/ derned. Det var ved et rent tilfælde. Jeg sad en dag og surfede rundt på forskellige rejsesites. Læste artikler om, hvad man skal se, når man er i Harzen og om, hvor man får den bedste pizza, når man er i Milano. Så var der sådan en reklame: ”Flybilletter til Paris? Så er det her, du skal købe dem.” Selvfølgelig kunne jeg ikke dy mig. Jeg måtte bare trykke på linket. Og vupti, så var jeg i færd med at købe et par flybilletter.
Det var, inden der faktisk kom en anbefaling om, at man ikke rejser til Frankrig.

Rejsevejledningen

Men da jeg hørte om, at Udenrigsministeriet opdaterer sine rejsevejledninger jævnligt, gik jeg ind og kiggede på vejledningen for Frankrig. Desværre. Der røg en dejlig tur til Paris. Jeg aflyste turen. Til min og min mands store fortrydelse. Og jeg gjorde det, fordi jeg simpelthen ikke tør tage til Frankrig. Det vil ikke være ansvarligt at komme hjem igen og muligvis komme til at smitte mine børn og forældre.

Skuffede børn

Børnene var lidt skuffede, da jeg fortalte dem, at vi alligevel ikke skal rejse til Paris. De troede, at de så heller ikke skal være hos deres bedsteforældre i nogle dage. Men det kan heldigvis godt lade sig gøre. Så nu får min mand og jeg en lang weekend alene sammen, herhjemme. Vi kommer til Paris en anden gang.