Smykker til hele Europa

Mange netbutikker tilbyder at maile deres nyhedsbreve, og hver gang, jeg har handlet online, siger jeg ja til at modtage netbutikkens nyhedsbrev, når det tilbydes. Det første, jeg foretager mig om morgenen, er at  tænde for computeren, selvfølgelig for at se om der er interessante, personlige  mails, men bestemt også for at lure, om der er et par nyhedsbreve fra mine udvalgte netbutikker.

Sidste mandag var jeg ved at blive lidt småstresset, for jeg havde endnu ikke fået købt fødselsdagsgave til min kammerat, som ikke ønskede sig noget, men jeg havde bestemt, at han skulle have et smykke og helst et armbånd eller en marguerit. Sådan et herresmykke er jo altid en fed gave, hvis manden kan lide at bære smykker. Og det kan flere og flere mænd.

Vi har altid givet hinanden fødselsdagsgaver, men med en aftale om at gaven maksimalt må koste 200 kroner. Ofte har vi givet hinanden smykker, ja det er nærmest blevet en tradition og en kunst at finde billige smykker.

Internettet blev endnu en gang min redning, for tirsdag morgen var der et nyhedsbrev i mailboksen fra et firma, som sælger online smykker – og de havde endda udsalg. Det er firmaet Marjoe, der i den grad har vind i sejlene.

Hele Europa som marked

Marjoe smykker sælger til mænd (og kvinder med mænd på gavelisten) i både Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Storbritannien. For eksempel:

Jeg satte mig ved computeren med morgenkaffen,  gennemgik de gode tilbud på billige herresmykker og valgte et armbånd med guldvedhæng til min ven. Det armbånd, jeg valgte, var billigere end vores aftale om maksimalt 200 kroner, men en pludselig opstået nærighed fra min side fortalte mig, at han jo ikke vidste, at denne butik, som solgte online smykker, havde udsalg.

Det flotte armbånd kom med posten dagen efter, så gaven var i hus i god tid.

Sådan gik det for sig 🙂