Fede tider i sofaen

Da min mand og jeg for snart en del år siden flyttede sammen, havde vi ikke mange penge. Faktisk var vi vel nok lidt fattige… Sådan noget som møbler var ikke prioriteret højt, og i flere år klarede vi os med det, vi kunne få fra familie og finde billigt på loppemarkeder. Blandt andet havde vi en hjørnesofa, som allerede da den flyttede ind hos os var godt brugt (for at sige det pænt). Stoffet var tyndslidt flere steder, og farven var meget falmet. Men ved du hvad? Den var HYGGELIG!

Efterhånden som årene gik, fik vi flere penge at gøre godt med, og der blev udskiftet møbler løbende. Ny lænestol og nye borde kom til – men den gode gamle sofa bestod. Det gjorde den faktisk helt frem til sidste år, hvor vi endelig gjorde alvor af det og købte en ny og flot lædersofa.

Der gik så lang tid, fordi vi simpelthen ikke kunne finde den helt rigtige sofa til vores efterhånden forkælede numser. Altså – vores øjne trængte til noget nyt at se på i stedte for den gamle slidte sofa, men hver gang vi så en flot sofa, var den bare ikke så god at sidde i, som den gamle.

En dag var vi i Århus, og tilfældigt kom vi forbi en butik, der hedder Modern living, der er specialiserede i sofaer og enkelte andre møbler. Og der fandt vi dyret:

Den er flot – man sidder fantastisk og vi havde faktisk råd til den efter vi havde fundet et super billigt kviklån 🙂

De har faktisk også nogle ret flotte bud på en stofsofa, men nu var det jo altså læder, vi ville have 🙂

Tags:

  • sofaer
  • brugte sofaer
  • sofa
  • fede sofaer