Fladskærmstv fra Wupti

Er du på udkig efter et fladskærms tv, som både har en fantastisk skarphed og indeholder den nyeste teknologi? Hos Wupti.com finder du markedets nyeste fladskærms tv’er, som tilmed ikke behøver at koste en formue. I dette blogindlæg kan du læse mere om markedets nyeste og bedste fladskærms tv’er, samt hvordan du med en rabatkode til Wupti.com fra rabatbanditten.dk kan gøre dit køb endnu billigere.

Hvordan vælger du det rigtige fladskærms tv?

Det kan være svært at vælge blandt markedets mange fladskærms tv’er. Dog er der en række faktorer, du bør overveje, inden du tager på udkig efter dit nye fladskærms tv. Først og fremmest skal du afgøre, i hvilken prisklasse du skal finde dit nye tv. Her er det vigtigt at bide mærke i, at du sagtens kan få et topmoderne og højteknologisk tv til under 5.000 kr. Hvis du vægter kvalitet højt, findes der ligeledes en række produkter til priser over 5.000 kr. Hvis du vælger blandt disse, er du sikret en ekstraordinær tv-oplevelse.

Den anden faktor, som du bør overveje, er tv’ets størrelse. Ønsker du et stort 65 tommer tv, eller kan du nøjes med et 43 tommer tv? Her skal du specielt overveje, hvor meget plads du har til tv’et. I de følgende afsnit får du en specificering af markedets bedste fladskærms tv’er. De første to tv’er er i den billigere prisklasse, mens de to sidste er en smule dyrere. Du kan finde alle tv’erne hos Wupti.com. Her kan du ligeledes finde et stort udvalg af andre topmoderne fladskærms tv’er, hvor du helt sikkert kan finde et tv, som passer perfekt til dine behov samt din økonomiske situation. Hos rabatbanditten.dk kan du finde en rabatkode til wupti.com, som vil gøre dit køb endnu billigere.

43″ LG 43UH650V Ultra HD LED-TV

LG’s nye fladskærms tv er med sin fornuftige pris og nyeste teknologi et godt bud på årets bedste fladskærm. Rundt omkring på internettet er netop dette fladskærms tv bedst i test, og det placerer sig i toppen blandt dyrere modeller. Med et 43″ LG 43UH650V Ultra HD LED-TV får du et fremtidssikret fladskærms tv med Ultra HD opløsning og HDR, hvilket giver flotte billeder med bedre gengivelse af lyse og mørke farver.

43″ LG 43UH650V Ultra HD LED er ligeledes et smart tv og indeholder derfor en lang række smarte funktioner, herunder indbygget WiFi. WebOS 3.0 er kernen i alle LG’s nyeste fladskærme med smart tv funktionalitet. Det er netop fra denne platform, at du kan bruge dine applikationer som Netflix og YouTube, hvilket blot kræver et par tryk på fjernbetjeningen.

43″ LG 43UH650V Ultra HD LED er designet i et flot og moderne design, som med den klassiske mørkegrå ramme sikrer et stilsikkert og minimalt look.

Den bedste pris på LG’s smarte tv finder du hos Wupti.com. Her kan du købe det smarte tv til blot 3.999,00 kr. Et absolut beskedent beløb for dig, som ønsker at købe et af markedets bedste tv’er, som indeholder de nyeste funktioner inden for smart tv.

 

49″ Samsung UE49K5505 Full HD LED-TV

49″ Samsung UE49K5505 Full HD LED-TV er en del af Samsungs 5-serie, som er rost for den gode billedkvalitet, der ellers kun er at finde på dyrere fladskærmsmodeller. Men for blot 4.348,00 kr. hos Wupti.com kan du få et af markedets bedste fladskærms tv’er, som kombinerer flot billedkvalitet med smart tv og utallige muligheder for underholdning. 49″ Samsung UE49K5505 Full HD LED-TV tilhører energiklasse A+, hvorfor du ikke skal frygte, at den bruger en masse unødig strøm. Tv’et er ligeledes designet i et flot og stilrent look og vil derfor passe perfekt til enhver indretning. Et super fint tv til dig, som ønsker et stort tv til en lille pris.

 

Sony 65XD7505 Ultra HD 4K

Skal dit nye tv være mindst ligeså oplevelsesværdigt som en biografoplevelse? Blot hver dag eller lige når det passer dig? Sony 65XD7505 Ultra HD 4K er et af Sonys nyeste tv’er, som med de opdaterede funktioner kan give dig den komplette hjemmeunderholdningsoplevelse. Med funktionen Android tv kan du opleve et helt underholdningsunivers af film og tv-serier, alt sammen tilgængeligt direkte på dit tv.

For at opnå den ultimative billedkvalitet indeholder dette tv 4K High Dynamic Range, som giver dig en fantastisk billedoplevelse. Med Sony 65XD7505 Ultra HD 4K får du den komplette oplevelse af et nyt og teknologisk tv takket være de avancerede teknologier, som sørger for at gøre alt skarpere og langt mere naturtro end tidligere.

Du får ligeledes et tv i et smart og unikt design. Skærmen er ultra tynd og ser derfor topmoderne ud. Med de sorte og mørkegrå farver skaber Sony 65XD7505 Ultra HD 4K et minimalistisk look. Der medfølger ligeledes en flot tv-fod med fire ben. Hos Wupti.com kan du få dit nye Sony 65XD7505 Ultra HD 4K til kun 10.819 kr. Selvom prisen kan virke høj, får du kvalitet for pengene, og hvis du ønsker et stort, moderne og højteknologisk tv, er det pengene værd.

 

 

55″ Samsung UE55KS7005 Ultra HD LED-TV

Denne 2016-fladskærm hører til Samsungs 7-serier, som generelt klarer sig godt i tests. Det er den billigste af de tre premium-serier, som føres af Samsung – men tv’et går absolut ikke ned på kvalitet og teknologi. Faktisk får du markedets nyeste og bedste teknologier uden at blive ruineret. 55″ Samsung UE55KS7005 Ultra HD LED-TV giver et bedre og mere dynamisk billede end tidligere set. Derudover er tv’et udstyret med det nyeste Tizen-styresystem samt en multi-fjernbetjening, som er både velfungerende og intuitiv. Derudover er tv’et født med den såkaldte Smart Hub, som sorterer og organiserer dine tjenester og programmer på en overskuelig måde, så du får et samlet overblik, når du tænder din fladskærm. Med andre ord er Smart Hub en underholdningsplatform, hvorfra du får adgang til alle de tjenester, du benytter til hverdag.

Designet er holdt simpelt og minimalistisk, hvilket kendetegner den moderne stil. Farverne er holdt i en flot sølvgrå, som falder godt ind i den mørke skærm. Du kan købe tv’et til blot 9.999 kr. hos Wupti.com.