Flyv med lækkert hår

Hvis du er vant til at gøre en del ud af dit hår og bruger mange forskellige produkter, kan det være svært at overskue, hvordan du nu kan style dit hår, når du er ude at rejse. Du kan jo ikke tage alle dine ting med.

 

Jeg har netop været på en måneds rejse i Italien. Jeg havde været så heldig at både finde billig overnatning og billige flybilletter til Italien på rejsepriser.dk og havde en hel del fridage til gode, så det var det rette tidspunkt at tage af sted på. Jeg ville ikke binde mig for længe til et sted, så det var vigtigt, at jeg rejste let, så det var nemt at komme omkring. Og rejse let når man har brug for hårprodukter og stylingudstyr, hvordan gør man så lige det?

 

Se efter stylingredskaber i miniudgave. For eksempel er et mini glattejern et godt valg. Du kan også bruge det som et krøllejern. Måske har hotellet, du skal bo på, allerede en føntørrer, så du ikke behøver at tage en med. Du kan også, hvis du skal noget særligt, tage på salon og få en hårvask og føntørring etc.

 

Du kan også med mange midler gøre det til en langt lettere hårdag. Det kan være ved at medbringe hårklemmer, så du kan sætte håret op. Det er en god måde at sætte håret på, hvis du gerne vil trække hårvasken en ekstra dag. Du kan tilbringe en hat og gøre det til en del af et sødt outfit. Du kan bruge et tørklæde om håret – det er også godt på stranden. Du kan bruge hårbånd – det ser sødt ud, og det er nemt.

 

Har du andre gode råd til, hvordan du klarer håret på rejsen?