God massage i København?

Er du toptrænet? Det er du sikkert. Du kan lide at dyrke atletik, og du er ved at nå ret højt op på ranglisten. Det er fedt. Du bruger også meget tid på din sport. Du træner næsten hver dag. Du har dog lært, at din krops muskler skal have noget hviletid efter særligt hårde træningssessioner. Du har også fundet ud af, at du kan gøre meget, for at de får den nødvendige hvile. Du har blandt andet brugt en del tid på at finde et sted med massage til wellness i København – Valby, hvor du kan få æltet musklerne godt igennem, så de kan komme helt i hvile og få kastet noget af al den mælkesyre, der bliver produceret under hård træning af sig.

Ømme muskler

Du ved nemlig godt, at med spændte og smertende muskler, så bliver træningen altid noget halvgjort. Du yder ikke dit bedste. Du bliver bitter og skuffet. Du taber modet, når du ikke giver dig selv 100%. Så du har fundet en rutine, hvor du besøger massøren to gange om ugen. Her får du massage, og ja, indrøm det bare: Du føler, at du forkæler dig selv, fordi du skal ikke yde noget – udover bare at mærke musklerne blive afslappede og smidige igen. Det er en lækker følelse. Du ville sådan set ønske, at din kæreste ville kunne forstå, hvorfor massage er så rart. Men det kan hun ikke. Hun er heller ikke topatlet. Hun forstår dog, at du har brug for træningen, og at din krop sommetider bare er så træt, at du ikke er særlig sjov at være sammen med. Efter at du har fundet rutinen med at gå til massage i Valby to gange om ugen, er det dog blevet noget bedre i jeres forhold. Det lader til, at du er mere afslappet og samtidigt også mere positiv, når dine muskler har fået fri, og er blevet blødgjort. Så det er jo fint.

Mere positiv tilgang

Din kæreste har faktisk også fortalt dig det: Hun har bemærket, at du er mere positiv og optimistisk omkring din sport. Du har mere mod på at give alt, hvad du har i dig, når du er til stævne. Og naturligvis ledsager hun dig til stævnerne. Og hun sørger også for, at du husker at betale for din massage. Der er et månedligt beløb, som skal overføres. Det bliver gjort. Hun har faktisk også nævnt noget om, at du virker mere sikker på dig selv. Du har ikke haft så mange småskader i de sidste måneder. Det er jo positivt. Og ja, det er sandt: Massage hjælper ikke kun dine muskler til at få hvile og blive smidige.

Massage hjælper også den mentale tilstand, en atlet er i. Det der med at mærke, at kroppen er totalt afslappet, bevirker, at også hjernen slapper af. Og det er sundt. Den bliver mere modtagelig for nye impulser, som du måske ellers ville afvise. Du ved, det er sandt. Hvor mange gange har du ikke sagt til din træner, at jo, du skal nok gøre, som han siger – og så bare ignoreret, hvad han sagde?