Jeg elsker både golf og spil

Det har været en varm weekend, men jeg har virkelig nydt det i fulde drag. Det at tage på en golfrejse er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år, og konen nyder det også. Hun bliver forkælet med massage og ansigtsbehandlinger til den store guldmedalje. Det er rigtigt godt at vi ikke har fået børn endnu, for når de først kommer til verden er der i hvert fald ikke plads til den type ferier. Og så er der andre metoder til at finde adspredelse, for vi er begge to inkarnerede spillere. For eksempel er hun ret vild med at spille casino online.

Vi spiller odds på alt – også golf

Vi startede dagen i går med puttetræning, og vores golfpro Roland lagde meget vægt i at vi skulle fornemme vores puttebevægelse, og sørge for at den blev meget mere ens for at vi bedre kunne regne med det. Mig og en der hedder Erik fik nærmest særbehandling, da han hjalp os med at skære noget længde af vores puttere, da han mente at vores bygning og stands indbød til en kortere putter.

I dag har vi så været ude at gå en fuld runde, og jeg skal love for at min putter er blevet en hel del varmere. Det er faktisk ret utroligt at det betyder så meget at min putter nu er 5 centimeter kortere, jeg gik til handicap 28 og det er en forbedring på 9 point fra min hidtil bedste runde nogen sinde.

Heldigvis har vi spillet på resultaterne, og jeg tror sgu, jeg vinder!
Normalt ligger mit handicap på 40, men da jeg først blev en seriøs golfer for 3 år siden da vi var på golfferie i Portugal synes jeg selv at det går rigtigt godt, og jeg er virkelig blevet bidt af golfsporten.

Det at man tager på golfferier i Portugal eller Spanien, ja for den sags skyld i Tyskland, er efterhånden blevet meget normalt, og der er et ret fornuftigt udvalg af forud planlagte rejser man kan købe.

Næste år hvis vi ikke er blevet for gravide tror jeg at jeg vil prøve at overtale fruen til at prøve golf i Frankrig, for selvom ingen af os taler fransk, synes vi begge det er et spændende land, og ja, det er muligt at finde golfrejser derned. Og skulle vi være kommet i mål med familieforøgelse, sidder vi sgu bare ude på terrassen og spiller online – der er jo masser af gratis spillemaskiner!