Installere ny autolift

Da jeg for et halvt års tid siden måtte på værksted med min bil for at få foretaget en mindre reparation, blev jeg en smule forsinket, fordi værkstedet netop var ved at få installeret en ny autolift, men værkstedets indehaver, som jeg kender perifert, fortalte mig, at teknikerne nok ville være færdig med arbejdet indenfor en halv time, så jeg valgte at vente.

Det gav mig pludselig en ide, for på det opholdssted for unge mænd, hvor jeg er ansat som lærer, har vi faktisk indrettet en garage som en slags værksted, hvor knægtene kan more sig med at rode med de gamle øser af en bil, som nogle af dem har.

Og her kan vi bestemt godt bruge en lift til at løfte bilerne med, så jeg spurgte indehaveren, hvad den gamle lift skulle koste. Han var lige ved at grine, da han svarede, at sådan nogle gamle autolifte ikke har nogen reel værdi, så den kunne vi få gratis.

Vi aftalte, at vi selv skulle sørge for at hente den gamle lift, og så nævnte værkstedets indehaver, at han da for resten også havde en ældre men brugbar kompressor i overskud, og den kunne vi da også gerne få, hvis vi var interesseret.

Den tog jeg imod med kyshånd, og jeg skal da lige love for, at de unge mænd hjemme på opholdsstedet blev begejstrede for det udstyr, jeg havde skaffet til deres værksted. Og jeg nyder, at det bliver brugt flittigt af både vores beboere og et par af mine kolleger.