Kan det svare sig?

En god jyde og da især en fra den nordlige del af hovedlandet vil altid spørge som minimum sig selv: “Ka’t betål sæ?” – og oversat til kjøwenhavnere betyder det: Kan det betale sig? Det gælder også de jyske håndværkere, der jo i den grad er kendte for at levere bedre kvalitet til lavere pris end deres ditto sjællandske kolleger. Dette faktum er i øvrigt hovedårsagen til, at du hver søndag aften kan se en karavane af varebiler køre mod øst med håndværkere, der skal levere arbejde til de hungrende på øen.

Værktøj online

Nu skal jyske håndværkere jo ikke forbi bageren efter basser hver anden time – de arbejder i stedet. Og udover at være effektive er de også smarte, så de arbejder med det bedste værktøj. Det er der flere grunde til:

  • Godt værktøj gør arbejdet nemmere og hurtigere
  • Værktøj af bedste kvalitet holder længere – og er derfor billigere
  • Billigere betyder mere på bundlinjen

Derfor ender svaret altid samme sted: Ja – det ka betål sæ’! I mange år har jyderne derfor købt værktøj – i ordets bredeste forstand – i diverse grossistfirmaer, byggemarkeder m.m., og det har de haft megen glæde af.

I dag køber de fleste af dem deres værktøj et andet sted: https://www.dorchdanola.dk/produkter.html

Det gør de, fordi de jo er smarte jyder, og derfor har de for længst set fidusen i, at de ikke længere skal bruge tid på at køre efter nyt værktøj. I stedet bestiller de på nettet, og ofte får de endda leveret til diverse byggepladser og adresser, hvor de alligevel skal arbejde nogle dage.

Det er smart – og det medfører en endnu højere effektivitet end før. Og dermed en nednu bedre forretning for jyderne. Se – sådan gør man det smart!