Kreative lydløsninger

Ham min bedre halvdel er heldigvis meget fiks på fingrene, og han opfinder tit et eller andet redskab, som er til gavn i hverdagen. Men forleden dag var det nu alligevel en ide fra mig, der gjorde ham i stand til at færdiggøre sådan et redskab.

Vi køber altid et meget stort stykke skæreost på et mejeri her i nærheden, og derfor ville han lave en ostebue magen til den slags, man ser hos ostehandlere. Han fik hurtigt lavet selve buen, men han var ikke indstillet på at bruge almindelig ståltråd som streng, og så var det, jeg kom i tanker om, at vi have nogle guitarstrenge liggende inde på vores søns værelse.

Og det viste sig at være en god løsning. Vi havde strengene liggende, fordi Henrik for nogle år siden var meget begejstret for at spille på guitar, men det er han for længst vokset fra, og han nåede aldrig længere end til at have en børneguitar, og det var nogle ekstra strenge til den, vi havde liggende.

Min mand var glad for, at jeg kom til at tænke på guitarstrengene, som vist er af rustfrit stål, så den tyndeste af dem er velegnet som streng i en ostebue, og ostebuen viste sig da også at fungere perfekt.

Det var en tilfældighed, at jeg kom i tanker om de guitarstrenge. Det skyldtes, at jeg forleden dag gjorde rent inde på Henriks værelse, og da fik jeg øje på strengene, som lå ovenpå den ene af de to billige men gode højtalere til hans stereoanlæg.

Vi er så glade for, at han har interesse for musik og for at spille på guitar i det hele taget! Hans kæreste er jo af en lidt anden støbning – hun går meget op i bodybuilding og den slags.

Henrik? Han handler op til flere gange månedligt hos Danguitar – enten online eller i deres butik.