Min favorit shampoo

Jeg har lige været i supermarkedet for at købe ind. Min indkøbsliste var temmelig lang. Alt lige fra de forskellige grøntsager og snacks jeg har brug for i den kommende uge til toiletpapir og håndsæbe og shampoo. Shampoo kom på indkøbssedlen i sidste øjeblik, fordi frisøren, hvor jeg normalt køber min shampoo hos, havde lukket. Og jeg skal have vasket mit hår i morgen.

Hvilken shampoo?

Grøntsager og snack blev overstået temmelig hurtigt. Men det her med shampooen blev et problem. Jeg ved jo ikke, hvad alle de der labels, de sætter på, betyder. Hvad betyder det, at en conditioner er ”texturizing», eller at den er ”extreme”? Det er lidt forvirrende. Ok. Jeg er med på det, når de, der står, at den eller den shampoo er velegnet til tørt hår, eller til skel, eller til farvet hår. Men texturizing eller extreme? Ved det ikke. Jeg har en idé om, hvad det betyder, men jeg har faktisk ikke lyst til at købe et produkt, som jeg ikke kender. Og slet ikke lyst til at eksperimentere med nye produkter, som jeg putter i (på) hovedet. Nej.

Uden shampoo i dag

Så jeg kom hjem uden shampoo. Jeg havde brugt ca. 3 kvarter på at læse forskellige etiketter og forsøge at læse de små bogstaver, hvor der er en beskrivelse af, hvad der er i produktet. Ikke nemt at læse de der etiketter. Især når man er langsynet. Men fred med det.

Redken er og bliver bedst

Det endte med, at jeg mistede tålmodigheden og besluttede mig for at finde den håndsæbe, jeg plejer at købe og, så komme hen til kassen for at betale. Shampooen må vente til i morgen, når min frisør har åbnet sin butik. Jeg skal ikke nyde noget af at bruge penge på et produkt, som jeg ikke bliver glad for. Nej, jeg skal have min Redken shampoo og conditioner, som jeg kender, og har brugt i mange år. Så må min frisør finde sig i, at han får lov til at se mig med uvasket hår.
Jeg har brugt shampoo og conditioners fra Redken i mange år.

Det var ved et tilfælde, at jeg lærte mærket at kende. Det var en ung frisør, som introducerede mig til det. Jeg var blevet klippet og spurgte hende, om hun kunne anbefale en god shampoo til mit hår. Hun gav mig en flaske Redken. Hun fortalte mig, at godt nok er den dyr for en studerende på SU, men den er drøj. Jeg skulle højst bruge, hvad der svarer til størrelsen på en enkrone, når jeg hælder det i min hånd. Så der ville være til mange hårvask i den flaske, hun gav mig. Og hun havde ret. Jeg havde en flaske i meget lang tid. Og jeg var rigtig glad for den. Jeg syntes, at jeg virkeligt kunne mærke, at det er god kvalitet. Ikke som de der tynde shampooer, jeg oftest købte i supermarkederne. Og jeg syntes også, at shampooen faktisk fik mit hår til at se smukkere ud. Mere glansfuldt og stærkere.

Siden da har jeg ikke svigtet Redken. Glad for, at jeg heller ikke gjorde det i dag.