Min store hustru

Efter snart fire måneders streng kur er jeg efterhånden blevet en streg i luften. Det er egentlig ikke mig selv, der har været på kur, men jeg har valgt at være solidarisk med min kone, som gennem nogle år bare er vokset og vokset og efterhånden blevet så overvægtig, at det var blevet truende for hendes helbred.

Det var en oplevelse for et lille halvt års tid siden, der fik hende til at tage beslutningen om at tabe sig. Hun havde spurgte i en tøjforretning, om de havde kjoler til store kvinder, hvilket hun havde fået et bekræftende svar på. Så hun var gået i gang med at prøve nogle forskellige kjoler, men det viste sig, at hun ikke kunne være i nogen af dem, for så store størrelser havde de åbenbart ikke i forretningen.

Ekspeditricen havde så peget på, at de havde en tunika i store størrelser, som min kone formentlig bedre kunne være i. Det lykkedes hende også at finde en, hun syntes om, og som hun kunne passe, men oplevelsen fik hende altså til at tage beslutningen om at tabe sig.

Det er også lykkedes hende at smide næsten 50 kg siden da, så nu vil jeg hjælpe hende med at fastholde den lavere vægt og fortsætte med at spise sundt. Det passer mig nu meget godt, at jeg ikke har behov, for at skulle gå på jagt efter mandetøj i store størrelser, for det har aldrig været nødvendigt for mig, der aldrig har vejet mere end 75 kg.