Modetips til kurvede tøser

Hvis du bruger mere end en størrelse 42, så er her nogle tips til, hvordan du klæder dig, så du ser bedst ud og ser slankere ud.

Så hvorfor vil du se slankere ud? Kurver er hot, men du er nødt til at sikre dig, at du præsenterer dem bedst. Du vil jo gerne se hot og lækker ud. Det gør du ved at undgå noget, der får dig til at se stor ud og er med til at udglatte dine mindre pæne sider. Du skal ikke skjule noget, men du skal helst se balanceret ud og have dine kurver på de rette steder.

Dit fokus, når du køber plus size modetøj, er at skabe en smallere silhuet, der får øjet til at gå op og ned i stedet for fra side til side. Her skal du se på blandt andet, hvordan du kombinerer farverne i dit outfit. For eksempel kan du med fordel bruge lag på lag tøj.

 

Der er 2 meget vigtige regler at tage hensyn til:

 

  • Sikre dig, at tøjet passer. Der er ikke noget mere fristende end at gemme sin krop i noget stort tøj, men det vil blot få dig til at se større ud. Et godt fit gør hele forskellen. Din BH er meget vigtig. Sikr dig, at du har den rigtige størrelse og pasform. Det gør en stor forskel på, hvordan tøjet sidder.
  • Arbejd strategisk med print, forme og detaljer for at sikre dig, at øjet går op og ned. Vertikalt er din ven i påklædningen.

Det første, du skal gøre, når du skal ud for at shoppe efter plus size modetøj, er at have dine konturer og kropsform for øje.

Plus size er ikke en kategori for sig selv. Der er både høje og lave plus size kvinder, og alle har en individuel krop, der kræver individuel styling for at se bedst ud. For eksempel har du måske bredere skuldre end hofter, og din veninde, som også er plus size, har bredere hofter end skuldre.

En anden ting at være opmærksom på, når du styler dig, er, om du har korte eller lange ben. At have lange ben er et plus, fordi det får dig til at se mere balanceret ud, men har du korte ben kan du stadig ”snyde” og klæde dig, så dine ben ser længere ud.

Korte ben?

Her er et par påklædningstips, hvis du har korte ben:

  • Gå med hæle. De slanker dine ben og får dem til at se længere ud.
  • Gå efter over knæet og op med både kjoler, nederdele og shorts.
  • Vis mere hud på overkroppen. Har du for eksempel et flot brystparti, så vis det frem. Se bluser til det her. Det er med til at trække øjnene opad. Brug dog bukser eller andet, der dækker benene, så du ikke viser for meget hud.