Musikinstrumenter

Med internettets store udbredelse og den ret nemme tilgang til at sælge varer online, er der dukket så helt fantastisk mange nye og spændende produkter op, der kan købes online og ofte til reduceret pris. Forleden faldt jeg over en sådan butik på nettet, der har et helt enormt udvalg af musikinstrumenter og alt muligt tilbehør til dem, der nu mestrer kunsten at spille. Det er jo fantastisk – i gamle dage skulle man til de større byer for at købe den slags.

Jeg mindes det, som var det i går, når min mor tog mig med til Randers på bytur. Min fascination af netop musikinstrumenter var i høj grad vågnet allerede da. Om det var et klaver, en guitar, en obo, trommesæt eller et horn -jeg var helt vild med at stå med næsen trykket mod ruden ind til det slaraffenland, som musikinstrumentbutikken var for en lille dreng fra landet.

Jeg drømte om at stå med en lækker bas eller med en mikrofon og modtage folkets hyldest. Nogle af mine kammerater var mere til de der synthesizere, som vi kaldet et keyboard i de dage. Min fascination gik mest på de mere ædle instrumenter, hvor der var håndværk og måske endda træ involveret i det.

Tiden er gået hurtigt siden dengang, og i dag kan jeg stadig sidde ude på landet og samtidig være på besøg i musikforretningen. Det er da ganske imponerende, ikke?

Og nu er jeg bange for, at mine taster her er ved at køre tør for batterier, så jeg må hellere skifte dem ud, inden det er for se