Pinlige historier med sex legetøj

For længe siden da jeg var ung og naiv samlede jeg mod til endelig at gå i en sexbutik for at købe mit første sexlegetøj. Jeg var temmelig utilpas ved det, og det forgik sådan cirka sådan her:

Jeg skulle mødes med en ven til middag og sagde til hende, at jeg havde et ærinde at løbe. Hun ville gå med mig, men jeg sagde til hende, at det var noget, jeg skulle gøre alene, og at hun ikke kunne komme med mig.

Jeg kom ind i sexbutikken og var den eneste der. Jeg fortrak til den fjerneste ende af butikken og nærmest gemte mig, hvis nogen skulle komme ind. Jeg skyndte mig at vælge en dildo – den kedeligste og mest beige dildo overhovedet i en dårlig kvalitet. Senere lærte jeg, at du kunne faktisk kan finde råd og vejledning på Google på, hvilke dildoer er de bedste.

Da jeg skulle betale, opfandt jeg en historie om, at jeg købte den til en venindes polterabend. Ekspedienten troede mig sikkert ikke, for jeg var så forvirret.

Jeg sørgede for at betale med kontanter, for jeg ville ikke have en sexshop på min betalingsoversigt. Der er dog ingen udover mig selv, der læser mine betalingsoversigter, men jeg ville dog være på den sikre side.

Jeg prøvede at proppe dildoen ned i min taske, men den kunne dårligt være der. Så nu var jeg på vej til restauranten for at møde min veninde med en plastic dildo i min taske, der dårligt kunne lukkes. Pinligt…

Siden er jeg blevet klogere på dildoer. Jeg ved, hvilke der er gode som sexlegetøj for kvinder, og jeg er ikke længere genert over at gå i en sexbutik. Jeg er også begyndt at købe dildoer på nettet – stort udvalg og tit bedre priser end i en sexbutik. Min foretrukne butik er klart Lovejoy!