Ruster hybrid- og elbiler?

Nu har du lyttet til hende, kværulanten, der fortalte dig, at det er en god idé at få din bil undervognsbehandlet – helst hurtigst muligt. Hun har himlet op om forlængelse af bilens levetid. Hun har talt om værdiforringelser, hvis du ikke får den beskyttet imod rust. Hun har talt om, at galvaniseringen af bilens ståldele ikke er tilstrækkeligt. Hendes ihærdighed er ved at give pote. Du har faktisk været inde på et site, fordi du ville se, hvor man kan få tectyl i Odense. Du har jo ikke lyst til at køre til Sjælland eller til Jylland for at få behandlet din bil med Tectyl. Kan det gøres her i Odense, så vil du helst det. Og ja, det kan naturligvis lade sig gøre.

Tectyl er et produkt

Men tag ikke fejl: Tectyl er ikke en behandling i sig selv. Tectyl er navnet på en fabrikant, som fremstiller midler, som bruges til rustbeskyttelse. At vi så nærmest bare siger Tectyl, når vi i virkeligheden tænker på en undervognsbehandling, siger noget om, at produkterne, som firmaet fremstiller, er gode: Det er, som om at Tectyl er blevet synonym for undervognsbehandling. Med god grund! Det gælder også for de nye elbiler og hybridbiler, der også ruster.

Tectyl fremstiller nemlig nogle af de bedste produkter, der kan anvendes til rustbeskyttelse. Men ikke kun er kvaliteten af produkterne høj. Det er nemlig også produkter, der tager hensyn til miljøet. Normalt indeholder midlerne imod rust en del opløsningsmidler. Det gør Tectyl‐produkterne ikke. Derfor er de populære. De lugter heller ikke grimt, sådan som nogle andre producenters produkter kan gøre. Det kan være en af forklaringerne på, hvorfor ordet ”tectyl” bruges i stedet for fx undervognsbehandling eller rustbeskyttelse.

Et godt sted i Odense

Nå, men du har altså fundet et sted, der tilbyder undervognsbehandling i Odense – ovenikøbet med midler fra Tectyl. Så du vælger at lytte til din veninde – kværulanten, som aldrig giver op, når hun har fået en idé. Du ringer til centeret for at høre om, hvordan og hvorledes – og vigtigt: hvor meget vil det koste. Du får svar på, hvordan selve behandlingen foregår. Du får at vide, at du kan aflevere din bil i overmorgen, og at du må regne med, at tiden, det vil tage, kommer lidt an på, i hvilken stand din bil er. Ham, du taler med, spørger dig om, hvornår du sidst har haft bilen til undervognsbehandling.

4 år siden sidst

Du fortæller, at det er lidt over 4 år siden. Han fortæller dig, at det er fint. De vil lave et tjek på bilen gratis, inden de starter med selve behandlingen. Derefter spørger han, om du skal have lavet en behandling, der også sigter på støjdæmpning. Det har du slet ikke tænkt over. Så du forhører dig om, hvad det involverer. Du får naturligvis svar. Efter lidt tid kan du se, at det kan betale sig at få lavet en kombineret behandling med tectyl. Så du beslutter, at du gerne vil have hele pakken. I aftaler, et tidspunkt, hvor du skal komme med bilen. Du får naturligvis en lånebil, imens de arbejder på din bil. Du er faktisk imponeret over den service. Og glad for, at din veninde blev ved med at insistere overfor dig.