Se dig for med vvs

Du skal se dig godt for, før du køber ind, sagde min kollega, Svend, til mig, da jeg fortalte, at jeg skulle i gang med at lave et nyt badeværelse i kælderetagen i vores hus. Der har faktisk en gang tidligere været badeværelse dernede, men det blev sløjfet af husets tidligere ejere. Nu er vores to døtre blevet teenagere, og de vil gerne bo i kælderen, så de ikke generer os gamle med deres larmende musik.

Netop fordi der tidligere har været badeværelse, er alle afløb og rørføringer intakt, så jeg kan selv gøre arbejdet. Men der skal købes en hel del ind, så jeg har været på nettet for at søge efter VVS til badeværelse. Jeg skal da også lige love for, at der er mange udbydere af den slags.

Og det var netop det, Svend advarede mig om. Du skal ofre en del tid på din søgen, for der er ret store prisforskelle. Selv om de reklamerer med billig vvs, er det ikke alle butikkerne, der er lige billige, fortalte han.

Han havde selv oplevet det. Han skulle bruge et nyt toilet og fandt det i en netbutik, men efter at have købt det, opdagede han, at han kunne have sparet over 400 kroner et andet sted. Det var her hos elvvs.dk, han kunne have købt det nye toilet meget billigere: https://www.elvvs.dk/c/toiletter-og-tilbehoer-3511/ 

Jeg skal bruge alt udstyr til et badeværelse: Håndvask, brusekabine, toilet og alle armaturer, så jeg må prøve på at huske det hele og få alt med i den samme ordre, for der er jo ingen grund til at skulle betale fragt flere gange.

Og look and behold, som de siger på engelsk!

Det viser sig, at jeg sørme også kan alt i belysning samme sted – for eksempel LED pærer og lys. Jamen så er der jo ikke længere nogen tvivl. Det er sgu nemt!

Hvordan han vidste alt det? Jeg ved det ikke…