Timer med fiskeri

Er der mon noget mere afstressende end at begive sig ud til en å og smide fiskesnøren i vandet og bare vente på, at en lækker ørred skal blive interesseret? Ja, det er der faktisk, har jeg opdaget. Det er endnu mere afstressende at fiske ved åen, når man samtidig kan bruge tiden til noget fornuftigt, for så har man ikke følelsen af, at man svigter noget.

Jeg har altid været en passioneret læsehest, og for få år siden begyndte en hel del bøget at udkomme som lydbøger. Det blev jeg opmærksom på og spekulerede over, om jeg kunne “læse” en bog samtidig med, at jeg dyrkede min passion for fiskeriet.

Coaching er min fangst

For ikke at investere for meget i et forsøg lånte jeg min datters MP3-afspiller og gik så på biblioteket for at låne en lydbog. Jeg var ret ligeglad med, hvilken bog det var, for jeg skulle jo bare afprøve metoden.

Jeg fik en lydbog om stress og mulighederne for at arbejde med stress, før det bliver problematisk. Altså hele området som en stresscoach arbejder med.

Og det blev en stor succes for mig. Jeg gik forsigtigt til værks og fiskede med prop og orm for at kunne koncentrere mig om at lytte til den medbragte lydbog. Senere fandt jeg ud af, at jeg sagtens kunne dyrke mit foretrukne fiskeri med fluestangen, selv om denne type sportsfiskeri naturligvis kræver mere fysisk udfoldelse. Men koncentrationen omkring det medbragte stykke litteratur kan man sagtens bevare. Og afslapningen er nødvendig, når man arbejder med det, jeg gør.

Så nu har jeg et pænt lager af lydbøger, både skønlitteratur og bibliografier, som jeg holder meget af. Og til den totale afslapning har jeg også et lille udvalg af krimier som lydbøger.

Nu vil jeg lære mere

På det seneste har jeg fanget så megen interesse for hele området med at hjælpe andre mennesker med stress, at jeg har besluttet at melde mig til hos Lifeconsulting, hvor det er den kendte coach Michall Winkler, der underviser.

De tilbyder en certificeret stresscoach uddannelse, og den snupper jeg altså! Nu skal det være!

Det er denne  her.

Jeg glæder mig meget til at lære at hjælpe andre 🙂