Velkommen til Smart-lån.dk

Leasing er en god løsning, når det gælder finansiering af afskrivningsberettigede aktiver. Og Smart-lån.dk er en rigtig god løsning, når det gælder valg af leasingselskab.

Hele vores indsats hviler på gensidig tillid og tæt tilhørsforhold til vore kunder, der bruger os som aktiv finansieringsrådgiver og medspiller i det daglige. Vore kunder repræsenterer både private og offentlige virksomheder, der tilstræber den bedst mulige økonomi i finansieringsløsningen.

Den tillid, der skabes i det tætte samarbejde med kunderne, betyder i al sin enkelhed, at vi ikke opfattes som en “bevilgende myndighed”. Og det skyldes naturligvis, at løsningen skrues sammen som resultat af en fælles indsats. Det er vores erfaring, at det personlige parløb giver både hurtig sagsbehandling, en præcis finansieringsløsning og dermed den reelle substans i det, der gemmer sig bag begrebet: Højeste grad af service.

Vi vil gerne fortælle lidt mere om Smart-lån.dk, vore produkter, holdninger og sagsbehandling, og ikke mindst om personerne bag vores virksomhed. De er meget velkommen til at tage kontakt til os, vi er altid parate til – uden forpligtelser af nogen art – at drøfte en ide eller problemstilling, der kan omsættes til en løsning.

Lidt om Smart-lån.dk

Selskabet Smart-lån.dk har et solidt bagland i Brande og en forpost i København. Smart-lån.dk er etableret i 1984 med den grundlæggende filosofi at tilbyde leasingfinansiering til sunde, danske erhvervsvirksomheder, og offentlige institutioner. Derudover er Smart-lån.dk en af danskernes foretrukne låneplatforme, når det gælder sammenligning af online lån.

Smart-lån.dk samarbejder med mere end 30 af Danmarks mest populære udbydere af kviklån. Ved at vælge os som det naturlige førstevalg ved hurtig lån, er du sikret, af du finder det bedste og billigste lån på nettet. Husk, at ved ingen af låneudbyderne skal du stille sikkerhed, og pengene bliver udbetalt i løbet af få minuttet.

Smart-lån.dk er et 100 pct. ejet datterselskab af finansportalen Kviklån Info, som tilbyder lån uden sikkerhed på nettet. Det nære familieskab gør det muligt for Smart-lån.dk at udbygge produktviften med formidling af bankrelaterede produkter til vore kunder.

I dag, hvor moderne kommunikationsteknologi får større og større betydning i det daglige, kan den geografiske og fysiske placering af en samarbejdspartner opfattes som mindre betydningsfuld. Vi er dog alligevel ganske tilfredse med at være hjemmehørende i det aktive, midtjyske område med hovedkontor i Ikast og en afdeling i København.

Nok så væsentligt er det, at kunden altid er placeret i centrum for vores arbejde. Med p.t. 9 medarbejdere udgør vi en mindre og dermed yderst fleksibel organisation, hvor vi kender hinanden og vore kunder, og hvor behandlingstiden for den enkelte sag er meget kort.

Siden etableringen i 1984 har vi gennem årene gennemløbet en stabil og sund udvikling. Det er en tendens, som vi ønsker at fastholde gennem kontinuerlig udvikling af vore ressourcer, både gennem opdatering af viden og gennem løbende tilpasning af leasingprodukterne, så de stemmer overens med en omskiftelig virkelighed.

Smart-lån.dk er en af Danmarks største låneplatforme. Det er en form for forening, som bl.a. har til opgave at arbejde for en sund og perspektivrig udvikling af finansieringsvirksomheder.