Vinduerne skal med

Jeg bryder mig ikke om at gøre rent – det kan lige gå an at støvsuge og tørre støv af, men at pudse vinduer, er ikke mig. Hader det. Derfor har jeg brugt en vinduespudser i København, som altid kommer til tiden. Det er MEM Polering i København, jeg bruger.

Det er en kæmpe lettelse ikke selv at skulle klare vinduerne. Det er et meget professionelt firma, jeg bruger. Jeg skal bare sørge for at booke en tid hos dem i god tid, for de har virkeligt travlt. Bookningen kan jeg gøre online, så det er bare om at få det gjort, når tiden er.

Godt arbejde

Jeg forsøger altid at få den samme vinduespudser ud til mit hus, fordi han er vældig rar, arbejder hurtigt, og gør virkeligt et godt stykke arbejde. Desværre er det ikke altid muligt at få den samme vinduespudser – de er vist 12 – 15 ansatte i firmaet, så jeg kan ikke altid være sikker på, at det er den samme fra gang til gang.

Nu har jeg så været inde og booke en tid til på næste torsdag. Kl. 7 om morgenen. Jeg står selv meget tidligt op og har intet, imod at ham vinduespudseren arbejder i huset, selvom jeg er taget på arbejde. (Jeg plejer at køre kl. 7:30). Jeg stoler på ham og ved, at der sker ingen ulykker.

Denne gang bliver det bare ikke ham, der plejer at komme, men det bliver en af hans kollegaer. Det er jeg lidt utryg ved, men mon ikke han også er til at stole på? Ellers ville firmaet nok ikke have anbefalet ham den nye, som kommer. De ved nemlig, at jeg er nødt til at gå, inden han er færdig med alle vinduerne indvendigt. Udvendigt har jeg intet problem med, hvem det er, som kommer. De smækker døren, når de går ud af huset, og varmt vand kan de nemt få i værkstedet, som ligger i forlængelse af garagen. Det er aldrig aflåst, så hvis de har brug for en pause i varme og varmt vand, kan de nemt finde det der.

Vinduespolering på Frederiksberg

Det har taget lang tid for mig at finde en vinduespudser i København, som jeg er tilfreds mig, så jeg håber virkelig, at ham den nye vil vise sig fra firmaets gode side. De firmaer, jeg fandt, når jeg ledte på nettet efter vinduespudser på Frederiksberg, var altid overbookede, og hvis de kunne komme, så var det på helt umulige tidspunkter. Jeg kunne ikke være hjemme og lukke dem ind. Det fungerede bare ikke. Så jeg opgav. Forsøgte ellers at få fri om formiddagen, så jeg kunne være hjemme, men når de så ikke kom til den aftalte tid, ja, så blev jeg sur – og stresset. De to gange, hvor det lykkedes med en vinduespudser fra Frederiksberg, var jeg heller ikke helt tilfreds med deres arbejde. Ikke at det var umuligt, men de kom altså ikke helt i bund med snavset på vinduerne. Muligvis fordi de havde så utroligt travlt, hvem ved?

Så hvis du nogen sinde vil hyre en vinduespudser fra københavnsområdet, så vil jeg anbefale det firma, jeg selv bruger. De er simpelthen så søde, kommer til tiden, og laver et godt stykke arbejde.