Vindueskiggeri

Da min mand forleden spurgte mig, om ikke jeg mente, at tiden var inde til at blive vindueskigger, måtte jeg lige vende skråen (ja – jeg bruger skrå selvom jeg er en kvinde). Vindueskiggeri? Jamen – er du da gået hen og blevet sær, spurgte jeg ham. Han lo som en flækket træsko og svarede mig, at han skal ville være vindueskigger – og så smed han en stak kataloger fra vinduesfirmaerhen foran mig. Og så faldt femøren da – han mente, vi skulle kigge på vinduer til vores hus!

Her sad jeg og troede, at min mand var blevet lidt småsær, og så var han bare ude med en lille spøg om at se på nye vinduer til vores hus. Og jeg tror faktisk, han mener, det skal være de energirigtige trelags termoruder. Om de så bliver i fyrretræ eller aluminium, ved jeg ikke endnu.

Danske vinduer er vores foretrukne

V skal skifte alle vinduerne i stueetagen, for de er simpelthen bare ikke gode længere, og nogle af dem er endda direkte utætte og punkterede. Og nye vinduer pynter jo gevaldigt på et hus, ikke? Vi ved i hvert fald, at det skal være vinduer lavet i Danmark, for de er bare gode og rigtigt flotte at se på. Og flotte ting kan vi jo godt lide.

Der er heldigvis flere gode firmaer at vælge mellem, og da vi allerede ved, hvem der skal måle op og montere vores nye vinduer, kan vi jo lige så godt vælge en af de vinduesfabrikanter, de har. De er nemlig alle danske! Og nu står valget så mellem:

Det er faktisk ikke nemt at træffe det valg, for det er jo alle fire nogle gevaldigt lækre produkter, og de er alle fire anerkendte og har gode anmeldelser.

Nu kender vi heldigvis Rasmus, der er tømreren, der skal stå for det hele, så jeg tror, vi skal lade os råde et langt stykke henad vejen af ham. Selvfølgelig spiller prisen også en rolle, men det vigtigste er nu kvaliteten.