WordPress temaer på dansk

Alle, der arbejder med hjemmesider på et eller andet niveau, kender til WordPress. Og med god grund, for det er i dag det absolut største CMS i verden. Og så er det gratis! Med adgang til titusinder af temaer og plugins, kan dette CMS sættes op til at håndtere enhver tænkelig og utænkelig type af hjemmeside.

Temaer til WordPress?

Et tema er det, der giver designet på frontend, og der er et så enormt udvalg, at det nærmest er umuligt at overskue. Mange danskere efterspørger tit danske WordPress temaer, og er du en af dem, er der god læsning at hente vi linket herover.

Det, man altid skal være opmærksom på, når man downloader et tema er, om det er opdateret for nylig, og om det er kompatibelt med sidste nye version af WordPress.

Der kan være sikkerhedsproblemer, hvis man benytter et forældet tema – eller et tema fra en ikke kompetent udvikler.

WordPress er gratis hjemmeside

Sådan da – for man skal naturligvis have et webhotel til at hoste sin hjemmeside på. Her er der mange gode i Danmark, og lige p.t. er det bedste bud for langt de fleste nok Unoeuro.

Gratis skal også tages med det forbehold, at vil man gå lidt ekstra for at få et unikt design og/eller unikke funktioner kan det være nødvendigt at købe et såkaldt Premium tema eller plugin. Men disse er nærmest uartigt billige i sammenligning med, hvad et designbureau skal have.

Blog eller hjemmeside?

WordPress blev oprindelig skabt som en platform til blogs, men de mange muligheder og den åbne struktur for udvikling har gjort, at det i dag benyttes i vid udstrækning til at bygge hjemmesider helt uden blogfunktioner.

Mange foretrækker dog fortsat at have en blog tilknyttet, og det er en yderst ligetil kombination i WordPress. Du kan læse meget mere om at have en WordPress blog her: http://www.webdesigner.dk/wordpress-blog/

Lave det selv?

Mange laver det hele eller det meste selv i WordPress – andre køber sig til professionel hjælp. Hvis du har brug for hjælp, er det et godt sted at starte her: http://www.webdesigner.dk/

God fornøjelse med WordPress og med, hvad jeg ikke tøver med at kalde verdens bedste CMS! Selv de mest erfarne eksperter i områder som webdesign og søgemaskineoptimering benytter WordPress på deres hjemmesider – så kan du vel også?