Blomster på Amager

Din onkel fylder 70 på lørdag. Han har inviteret dig og din familie til frokost. Men I har måttet melde afbud. Det var ikke planen. Men sygdom har ramt jeres børn. Og det her med forkølede småbørn og frokost for voksne, hvor onkel ligesom forventer samtale og mange snapse, den går altså ikke. Så det bliver din søster og hendes familie, der må tage tørnen med frokosten. I må blive hjemme og passe syge børn.

Gaven lagt til side

Du har derfor lagt fødselsdagsgaven til din onkel til side. Den må han få en anden gang. Han vil forstå det. Men han vil dog også sørge for, at du forstår, at han er skuffet over ikke at se jer på lørdag. Du må derfor gøre noget, så hans skuffelse – og bebrejdelserne imod dig – ikke bliver for store. Men hvad?

Blomster er altid gode

Ja, det nærliggende er jo ikke at sende ham en ekstra underholdende e-mail med masser af interaktive tillykke-beskeder. Det nærliggende vil være at sende ham en buket blomster. Han elsker godt nok sin have. Og har da også mange blomsterbede. Men der er ikke blomster i hans have endnu. Så giv ham et forskud på den skønne sommer, hvor hans have er fyldt med blomster i alverdens farver.

Blomsterbutik på Amager

Find en blomsterforhandler, og få ham til at lave en lille undtagelse for din skyld: Blomsterlevering på Amager en lørdag formiddag. Det er måske ikke nemt. Men, hvis du spørger en lidt større forretning, så kan det godt tænkes, at det allerede er en del af blomsterforhandlerens koncept. Altså det her med blomsterudbringning i København. Søg lidt online. Ring op. Forhør dig. Og sørg for, at du vælger en smuk buket. Når I så er kommet jer over forkølelserne, så kan I besøge din onkel og give ham fødselsdagsgaven. Og få frokost – uden at skulle være bekymrede for feber og snot.