Drøm for lånte penge

Når du er på udkig efter lån på nettet, vil du naturligvis gå efter et forbrugslån med den laveste rente. Det er selvfølgelig ikke anderledes, end hvis du ønskede at optage et billån, huslån eller SU lån. Forbrugslån har dog oftest en højere rente, da pengene, i bankens øjne, går til fornøjelse frem for nødvendigheder. Og at låne penge kan altså godt være dyrt i renter og gebyrer.

Det som bankerne ser som fornøjelse er for mange en ”nødvendighed”.  Har du ikke været på ferie i mange år, eller er fjernsynet gået i stykker, ja så er det jo op til den enkelte, om det ikke nærmere er en nødvendighed frem for fornøjelse!

Går du i banken uden mulighed for at stille sikkerhed, kan det blive meget svært at få et forbrugslån. Krisen har medført, at bankerne vil være 100% sikre på at få deres penge igen. Har du ikke mulighed for at stille sikkerhed, kan du vælge at ansøge om et online forbrugslån. Mange har et behov for at låne penge hurtigt! Og så er det, at en overskrift som denne fanger:

Lån penge hurtigt og billigt nu online – hurtig udbetaling 24/7 hos Trygt.dk

Låner du penge online, kan du få et lån uden sikkerhed. I og med at du ikke stiller sikkerhed over for online banken, vil renten være en smule højere. Dog er online lån stadig billige lån, da du altså slipper for at skulle pantsætte noget.

Du kan låne flere hundrede tusinde kroner, hvis blot du ikke er registreret hos RKI, er fyldt minimum 18 år, og du har en fast indkomst. Ønsker du kun at låne få tusinde kroner, kan du overveje et SMS lån, som bl.a. også bliver kaldt for mobillån eller Mikrolån. Som navnet antyder, optager man altså et lån via SMS, og behøver ikke at gå online via computeren.

Du kan læse mere omkring de mange lånetyper på f.eks. Wikipedia, eller du kan se mere Google. Andre er mere fremme i skoene med at søge efter prisen, og de efterspørger især de populære sammenligninger og oversigter over diverse kreditter.

Kilder

De to kendte brands indenfor online lån, vi refererer til her, er hhv. TRYGT.DK og KVIKLAAN-INFO.DK