Fra gavekort til sengetøj

For et par år siden fik jeg en fed fødselsdagsgave af min storebror. Han ved, at jeg – i modsætning til hvad mænd tror om kvinder – elsker at køre hurtigt. Så han havde givet mig et gavekort til oplevelser købt her: https://fedepriser.dk/shop/gavekort-til-oplevelser-467s1.html, og nærmere betegnet til noget med fart og spænding. Jeg kunne komme ud og køre i en Lamborghini. Det er en drøm, alle os, der godt kan lide hidsige biler, har. Og han fik den til at gå i opfyldelse. Naturligvis havde han booket tid til mig, og jeg skulle bare møde op på Jyllandsringen på det tidspunkt, som stod i gavekortet. Fedt. Der var bare alt for længe til. Tiden for oplevelsen var en måned efter min fødselsdag. Så jeg havde en hel måned til at glæde mig som et lille barn i. Det blev en meget lang måned.

Selve dagen

Dagen oprandt, og jeg mødte op. Min bror var der også. Han havde taget en ven med sig. Vi snakkede, og jeg kom ud og køre i Lamborghini. Cool fornemmelse at nå op over 100 km/t på 3 sekunder. Jeg fik sådan et kick ud af det. Adrenalinen styrtede rundt i mit system. Jeg var faktisk lige ved at græde af glæde. Det var fantastisk. Hans ven skulle også prøve. Efter mig. Han var virkeligt utrolig god til at håndtere den bil. Efter at han også havde fået kørt, tog vi hen på en café og fik en drink. Vi havde meget at tale om efter oplevelsen. Der var så mange indtryk og følelser som vi bare måtte udveksle.

Det var faktisk sådan, at min bror på et tidspunkt følte sig lidt udenfor i samtalen. Så han sagde, at han ville tage hjem. Vi to, andre blev på caféen og talte om biler i lang tid. Og naturligvis aftalte vi, at vi skulle ses igen. Hvad ellers. Hurtige biler er en fælles interesse. Og det er det stadig. Vi er sammen. Og vi har en masse, andre ting at tale om. Vi har nemlig et nyt fælles projekt: Vi flyttede sammen for godt halvandet år siden, og nu skal vi have et barn.

Indrette børneværelse

Derfor skal vi til at indrette et børneværelse. Uanset om det bliver en pige eller en dreng, så skal temaet for værelset være noget med biler. Vi har været i byen for at lede efter børnesenge, og har fundet en god barneseng til vores barn.
Jeg har også fundet et skønt sæt sengetøj til børn med biler på betrækket. Det er bare så cute.

Og selvfølgelig skal der også være hylder med forskellige modeller af biler, som min kæreste har samlet på, siden han var lille. Da vi var ude for at købe børneseng, kunne vi da heller ikke dy os. Vi købte en fjernstyret bil. Til mig – men som vores barn sikkert gerne også vil lege med, når det bliver større. Jeg fik den fjernstyrede bil, fordi jeg har jo ikke ligefrem god plads foran maven, så det her med at køre hurtigt, er udsat indtil, efter jeg har født.