Masser af bryllupsgaver

Jeg skal snart giftes med den dejligste mand på jorden. Vi er begge først i 30’erne og har et skønt hjem sammen. Vi har aldrig gået så meget op i ting til køkkenet. Vi kan begge godt lide at lave mad, men vi har aldrig prioriteret at investere så meget i kvalitetsting til køkkenet. Med et forekommende bryllup har vi chancen for at få opdateret vores køkkenting til noget med kvalitet.

Jeg har fundet en herlig side på nettet, som tilbyder meget af det, vi ønsker os – og til nogle gode priser.

Vi har kig på en frituregryde fra OBH Nordica til lige knap 650 kr. Den er i børstet stål og har en kapacitet på 3 liter. Oliebeholder og låg kan bare kommes i opvaskemaskine, så det er dejligt nemt at holde rent.

Vi kunne også godt tænke os at få opdateret vores gryder. Der er en lækker serie fra Le Creuset i Rosmarinfarvet, og da vi har grøn som et gennemgående farvetema, kunne det se flot ud. De kan dog ikke bruges på komfuret, så der skal vi have kigget på en serie i børstet stål. OBH Nordica har faktisk en serie med glaslåg, der er rigtigt flotte. Der er oveni købet en integreret si i låget.

Når vi nu er ved OHB, kan vi ligeså godt fortsætte med det i pander. Der er en serie kaldet ”Rustic Evolution” som er i letvægtsstøbejern, og som også kan bruges i ovnen.

Et godt køkken er udstyret med gode knive, og her tænker vi os at ønske os Global Knive. De har hele serien fra brødknive til osteknive og grøntsagsknive etc. Se alt det lækre fra Global her: http://www.skiftselv.dk/global/knive-skaerebraetter/

Sidst men ikke mindst kunne vi godt tænke os den lille abe fra Kaj Bojesen. Den har vi snakket om længe.

Kender du nogen af produkterne – især køkkenredskaberne fra OHB, hører vi gerne dine input.