Middag i London?

Jeg har alle dage interesseret mig for mad og råvarer etc. Jeg kan læse en kogebog som en god roman og nærmest smage mig frem til, hvordan en opskrift smager. Jeg elsker madprogrammer og selvfølgelig at lave mad selv. Det er jo altid sundt at få ny inspiration, og da det er nemt at finde billige flybilletter til London via rejsepriser.dk, har jeg besluttet at tage mig en kulinarisk lang weekend og prøve nogle forskellige restauranter fra flere forskellige lande. Når jeg skal samle appetit, er der jo rig mulighed for shopping og mange spændende seværdigheder at se.

 

Hvad må jeg så bestemt prøve i London? Ja, der er Bao, som er en taiwanesisk restaurant , hvor du spiser stærk mad ,og du kan spise med fingrene, hvis du vil. Det er såkaldt street food, og der skulle være lidt at hvert, der er nyt for de danske ganer.

 

Fra street food bevæger vi os til 10 Greek Street. Her serveres små portioner. Maden skulle være fantastisk, så her må prøves flere af de små retter. Retterne er sæsonbetonet, så der er ikke så mange at vælge mellem, men det lyder til at skulle være en stor oplevelse at prøve dette sted.

 

I den dyrere ende er der Berners Tavern, som som restaurant skulle ose af glamour både med kunst fra gulv til loft, indretning og selve maden. Her må jeg have en flot kjole på og virkelig være klar til en oplevelse. Det er ikke billigt, men madoplevelsen og stedet skulle være det hele værd.

 

I den helt høje ende er der Chiltern Firehouse. Det skulle ikke være nemt at få et bord der, men det er da værd at prøve at se, om det kan lykkes, hvis jeg er ude i god tid. Jeg har hørt, at man faktisk kan få pladser, hvor du kan følge med i køkkenet.

 

Så London – here I come!