Mulighed for erstatning

I havde håbet på, at I kunne komme på den sommerferie, I altid har drømt om allerede i marts 2021. I har jo drømt om at komme til eksotiske Thailand. I havde sådan set også allerede fundet flybilletter til Thailand. Rejsen blev bare ikke til noget. Rejserestriktioner og pandemi forhindrede, at I kom afsted. I valgte derfor at tage en tur til Kroatien i løbet af sommeren. Det var en skøn ferie. Der var kun én lille ting, som var temmelig irriterende: Den der flyforsinkelse i lufthavnen i Zagreb.

Timer i lufthavnen

Det var ikke så spændende at sidde i den kedelige lufthavn i flere timer. I kom dog hjem til Danmark – og naturligvis sørgede du for, at I fik erstatning for flyforsinkelsen. De penge, I fik udbetalt, satte du så til side. Tanken var jo, at de skal bruges til næste ferie. Som forhåbentligt kan gå til Thailand. Nu her lige efter nytår er I så ved at genoplive drømmen om at komme til Sydøstasien. I kigger selvfølgelig efter billige flybilletter derud. Og det ser faktisk ud, som om at I kan komme afsted.

Tjek en ekstra gang

For lige at være lidt bedre orienteret, inden du booker flybilletterne, vil du lige at tjekke, om der er indrejserestriktioner i Thailand. Du kan se, at det er der ikke. Men man skal have noget, der hedder Thailand Pass, som viser ens vaccinestatus. Det sætter lidt en bremse i dig. Danmark er jo i Omikrons greb. Ret voldsomt. I vil lige tænke lidt længere. Drømmen om at komme til Thailand her i løbet af de sidste vintermåneder skal måske vare lidt længere. Måske kan I komme derud i løbet af efteråret. I vælger at trække det sikre kort: Rejsen til Thailand skal udsættes, indtil I føler, at det er helt sikkert at rejse den lange vej dertil. Der jo altid mulighed for at rejse et andet sted hen – her i Europa.