Sødt pigeværelse

Min datter har længe ønsket sig et nyt design i hendes værelse. Og det er faktisk tiltrængt. Det er ved at være tid til, at det bliver mere personligt og efter hendes ønsker. Hun har en sød prinsesse personlighed og kan godt lide skalaen fra pink til lilla og lavendel etc. Så jeg har været i gang på tegnebrættet for at finde det helt rigtige design til hende. Hun er selvfølgelig med på sidelinjen og er med til at finde tilbehør etc. Det bliver et sjovt projekt for os begge. Her er mine tanker:

Sød juniorseng

Jeg har fundet en sød juniorseng på denne butik online: Hopogleg – de har mange søde juniorsenge til både drenge og piger. Den, vi har valgt, er en pige seng med Minnie Mouse. De har fri fragt, så det kan ikke være bedre, så er vi fri for at tumle med det.

Til væggene har vi valgt lavendel. Det er en dejlig farve at falde i søvn til. Vi har et sødt billede af min datter med Minnie Mouse, fra da vi har i Disneyland, så det vil vi få forstørret og hængt på væggen.

Vi har afsat et område på væggen, hvor vi har malet med den her populære tavlemaling, hvor man kan skrive med kridt på.

En ældre kommode har vi malet i pink og sat små søde hvide sløjfer på håndtagene. En lysegrå mindre sofa er flot mod den lavendelfarvede væg, og her har vi plads til, at hun kun hygge sig med sine veninder, og vi kan hygge os sammen på hendes værelse.

Jeg har også fundet de her rammer, der skrues fast på væggen, hvor du nemt kan skifte indholdet uden at tage rammen ned. Dem vil vi bruge til hendes små mesterværker.

Processen er i gang, og nu venter vi spændt på, at hendes Minnie Mouse juniorseng leveres.