Til Australien

Min dreng kom ind til mig forleden dag og spurgte, om jeg kunne tænke mig at bidrage til hans rejse efter studentereksamen her til sommer. Han og en af hans kammerater har fundet på, at de vil rejse til Australien og, så rejse rundet der i nogle måneder, inden de fortsætter til New Zealand.

Rejse Down Under

Deres tanke var først kun at rejse til New Zealand, men det har åbenbart ændret sig. Nu ved jeg, at Australien er et populært rejseland for unge, eventyrlystne færdigbagte studenter fra Danmark, så hans forespørgsel kom sådan set ikke som en overraskelse for mig. Jeg fortalte ham, at jeg gerne ville bidrage til flybilletterne til Australien. Har de bestemt sig for, hvortil i Australien de vil begynde rundrejsen? Hans umiddelbare svar var, at det havde de ikke helt besluttet sig for endnu, men han tænker, at de gerne vil til Sidney.

Men jeg har en anden idé. Det er nemt at komme fra Sidney andre steder hen i verden, så hvorfor ikke ende rejsen i Australien dér, og tage videre derfra? Jeg fortalte ham, at jeg havde regnet med, at han ville spørge om et økonomisk bidrag, og at jeg havde haft en mistanke om, at rejsen ikke kun skulle gå til New Zealand. Så jeg har fundet flybilletter til ham og hans kammerat til Perth. Jeg vil betale hans billet dertil. Så kan de rejse tværs over til Sidney, hvis de vil det.

Jeg kan finde billige flybilletter

Han blev godt nok lidt paf. Spurgte om, hvordan jeg vidste, at de også tænkte på Australien. Det er jo helt deres egen idé. Jah, måske men det behøver du ikke tænke på. Kan du og din ven blive enige om, at turen i Australien starter i Perth, så vil jeg godt give dig pengene til flybilletten dertil. Han blev glad og lovede mig at give besked i løbet af ugen, når de har besluttet sig.

Det er jo nemt at være en glad giver, når man kan købe billigt her: https://www.rejsepriser.dk/

Tags:

  • mobil abonnement til australien