Nyt lækkert bad

Jeg er virkeligt ved at gå ud af mit gode skind. Nu har de banket og larmet og hamret og drevet hele ejendommen til vanvid i den sidste måned. Er de ikke snart færdige? Det er virkeligt irriterende at stå op til, at man kan høre, at de er ved at renovere lejligheden oppe på 5. sal. De kan høre det helt ned på 1. sal. Og alle, på nær ejerne af lejligheden, der er under renovation, er trætte af det. Vi er også trætte af, at det støver overalt. Især i opgangen. De bærer jo gamle murbrokker og gulvbrædder ned via elevatoren. (Også selv om at det egentlig er forbudt.)

Blev rasende

Selv er jeg rasende. De kunne godt lige have sagt, at det ikke ville være en simpel, ny indretning af badeværelse, men en total renovering af hele lejligheden. Jeg tvivler faktisk på, at de er kommet i gang med badeværelset endnu. Og hvem ved, hvor lang tid det vil tage dem endnu? Havde jeg vidst, at det ville vare i så lang tid, så ville jeg da have sørget for at tage ferie og komme væk, så jeg ikke skal sidde her nu og føle, at jeg bor og arbejder på en byggeplads. Jeg er selvstændig og arbejder hjemmefra. Så hvis de havde fortalt mig, at jeg kunne se frem til mere end en måned med larm fra håndværkerne, så ville jeg da i det mindste have kunnet finde ud af at leje mig ind på et fælleskontor. Det går nemlig meget ud over koncentrationsevnen, når der bliver banket og sømmet og muret hele tiden. Men nu er det ved at være for sent at tage den beslutning om at komme på et fælleskontor. Jeg har nemlig talt med ejerne af lejligheden – og med nogle af håndværkerne – og de siger alle, at de er færdige om en uges tid.

Inspirerende nyt bad

Sådan et nyt badeværelse er ellers inspirerende nok: https://badmodul.dk/

Nu er jeg af natur et lidt mistænksomt menneske, så jeg er sikker på, at der går ikke kun en uge, før larmen holder op. Et realistisk gæt vil være, at der vil gå mindst 2, hvis ikke 3 uger. Men det kan jeg ikke gøre noget ved. Nu. Jeg kan kun være tålmodig. Jeg kunne forsøge at omstrukturere min arbejdsdag, så jeg arbejder, inden håndværkerne begynder med deres banken. Kl. 7. Og så efter at de holder fri. Kl. 15. Er det realistisk? Jeg tror det ikke. Hvem står op kl. 3 om morgenen for at arbejde i 4 timer? Og hvad skal jeg så lave indtil klokken bliver 15? Jeg kan jo ikke lægge mig til at sove.

Skal jeg føjte rundt?

Skal jeg så føjte rundt på gader og veje? Ok, jeg kan lægge en del af mine indkøb i den tidsperiode. Men det plejer altså ikke at tage 8 timer for mig at købe ind. Og hvem gider så at sidde, ved hjemmekontoret frem til kl. 19 om aftenen?
Er der nogen, der kan fortælle mig, om det vil være fornuftigt af mig at købe et par super gode høreværn?